Sofiero!

Förberedelserna inför Sofiero började med en dusch på jobbet med hjälp av min kollega Matilda, tack för hjälpen :)Han blev en ren och fin Hicko som äntligen fått tillbaka sin päls igen, hyfsat i alla fall. Dock varade det inte så länge, då det ösregnade på söndagen 🙂 Hicko blev den vita pyrren med svarta prickar på 🙂

Jag kände att nervositeten fanns där. Men jag hade en fin hejarklack som bestod av mamma och hennes bästa väninna Eva-Marie som peppade mig. Väl inne i ringen kände jag att Hicko var pigg och motiverad, det var glädje i ringen med svansen på topp. Vid uppställandet stod han helt stilla medan jag justerade hans ben. Allt kändes verkligen så bra! Hicko blev 3:e bästa hane med cert och det ska husse och matte fira med champagne och kräftor såklart!

Tack Hickos uppfödare Jessica och Johan som alltid finns där för feddback efteråt!Jag har tagit till mig vad vi behöver träna på och kämpat vidare med detaljerna. Tack även till Marie (sjukgymnast) för alla tips kring hundträning.

Dagens kritik:
18 mån, utmärkt typ, kilformat huvud, tillräcklig noslängd, utmärkt pigmentering, välplacerade öron, korrekt överlinje, utmärkt svansföring, välkroppad med bra benstomme och vinklar, rör sig med långa fina steg, utmärkt päls och färg, trevligt temperament, välvisad.

bild (2)

bild

DSC_0465

DSC_0472

DSC_0473

DSC_0478

DSC_0499

DSC_0515

DSC_0533

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: