En massa vänner samlade…

Eftersom vi hamnade i en husrenovering som blev betydligt mer omfattande än planerat och har bott på betonggolv, sovit på en luftmadrass och alla möbler på tippen, blev det inte läge för en återträff med gamla gänget förra året. Men nu äntligen är det klart inne och nya möbler på plats, bara lite småfix kvar. I år blev det även byte av panelen och nu vill bara fortsätta renoveringen utomhus. Men håll i hatten säger Martin, en sak i taget… 😉

Nu äntligen tog jag tag i saken och bjöd hit hela gamla gänget och mina tjejer såklart. Det var nog många som inte hade träffats på väldigt länge och nu helt plötsligt står dem flesta med ett eller två barn i handen. Tyvärr kunde inte alla komma, men dem var saknade. Dock blev vi ett gäng på 20 vuxna och 15 barn som grillade korv och barnen sprang omkring i trädgården och gungade i hängmattan.

Mina föräldrar har varit en stor del av detta gäng. Jag minns att det var många gånger jag kom hem och det satt någon och drack kaffe med mamma och pappa. Ofta var hela garageuppfarten fylld med motorcyklar och vi satt och trängdes på mitt rum och åt hamburgare. Glömmer heller inte när några av killarna i gänget åkte hem till mina föräldrar och övertalade dem att jag skulle få följa med på ”cykelsemester” till Bornholm, de lovade att ta hand om mig. Det gick tydligen bra för jag fick följa med 🙂 Vet inte om man kan kalla det cykelsemester… Alla samlades hemma hos oss och lastade på cyklarna på pappas lastbil som han körde till Ystad medan vi tog bussen dit. Sedan cyklade vi på båten och sen vidare till campingen. Vad jag kan minnas så rörde vi inte cyklarna förrän vi skulle cykla tillbaka till båten, ha ha ha. När vi väl kom i land så stod pappa där och väntade med lastbilen för att lasta på cyklarna igen. Underbart! 🙂

Tack för en fin söndag, kram på er!

DSC_0001

DSC_0006

DSC_0008

DSC_0017

DSC_0023

DSC_0025

DSC_0030

DSC_0032

DSC_0034

DSC_0039

DSC_0051

DSC_0053

DSC_0058

DSC_0063

DSC_0068

DSC_0070

DSC_0075

DSC_0077

DSC_0094

DSC_0096

DSC_0098

DSC_0116

DSC_0126

DSC_0131

DSC_0136

DSC_0139

DSC_0445

Nasse

noa

2 kommentarer på “En massa vänner samlade…

  1. Tack själv fina Jessica för en trevlig efm och för att vi fick komma och se ert vackra hem och käka er ur huset:)Tack än en gång för fotona du skickade. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: