Semester

Nu har vi fyra veckors semester framför oss och dem tänker vi tillbringa till stora delar på stranden. Vi har beställt klarblå himmel och strålande solsken:) Dock tycker hundarna att det är lite för varmt, till och med Aji tillbringar dagarna i skuggan. Annars brukar det var jag och Aji som solar och Martin och Hicko håller sig i skuggan:)

Men tro det eller ej så var det minsann moln på himlen idag så vi passade på att åka hem till Jessica och Johan och hälsade på deras nya valp Focus. Han är helt underbar! När Hicko fick syn på honom så undrade han nog vad detta var får något, ”hej på dig kul att se dig din lille buse, men kan du flytta på dig nu för jag ska hälsa på min mamma och syrran”:)

DSC_0487

DSC_0515

DSC_0589

DSC_0605

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: