Vår underbara canario!

Varje dag när vi kommer hem från jobbet möts vi av vår underbara Aji. Det bästa hon vet är att få ligga nära i soffan, vakta på gården, kampa och springa runt i Hagen tillsammans med Hicko. Detta är är ett underbart liv för henne 🙂 Promenader är roliga ibland, att gå samma väg tillbaka är jättetråkigt. Det ska varieras med fältet, centrum och gärna en tur till lantbruksskolan och hälsa på korna och favoritgrisarna Ägg och Bacon. Backträning och dragträning är också kul 🙂

Mina föräldrar var lite skeptiska i början när vi beslutade oss för att köpa en Dogo canario, ”det var ju en stor och kraftig hund” Men det tog inte lång tid förrän det blev”mormor” och ”morfars” favorittjej. Tack för att ni finns, vad skulle vi gjort utan er!

 

 

DSC_0025 DSC_0028

DSC_0324DSC_0752DSC_0799hj13

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: