Miljöstark

I Hickos utbildning ingår det bland annat miljöträning i olika former. I veckan var vi och stadstränade hundarna på gågatan i centrala Malmö. Det var inget konstigt alls tycker Hicko. Han reagerade inte på något och promenerade lugnt vid min sida. Dock väcker han otrolig uppmärksamhet, det var väldigt många som kom fram och frågade vad det var för ras och man hörde röster ”wow vilken stor hund” och han fick även ställa upp som spontan modell för de som ville fotografera honom. Nästa vecka blir det miljöträning i västra hamnen, förhoppningsvis  lite bättre väder så vi kan passa på att träna passivitetsträning i solen med en glass i handen ;).

En annan typ av träning är agility och då handlar det att han ska våga ta sig över och  igenom hinder som t.ex. däcket, slalom, hopp över hinder och tunneln. Hicko tar sig genom och förbi alla hinder, sen att han river och välter en massa, men det gör inget 🙂 Det är underbart att se denna stora hund krypa genom tunneln och ta sig genom däcket med sin smidiga kropp som han oftast avslutar med en rivning, eftersom han glömmer fälla ner svansen 🙂

 

SONY DSC SONY DSC IMG_0059 IMG_0091 IMG_0092

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: