Valpträff hos Vi’skaly’s!

Tack Ingela och Pernilla för inbjudan till Vi’skaly’s valpträff . Trots mindre roligt väder blev det en lyckad träff ändå med fantastiskt god mat och trevligt umgänge. Vi började med fika inomhus sen gick Pernilla igenom lite tips och råd kring hundvård och Hicko fick agera visnigsobjekt. Detta var väldigt uppskattat då det fanns möjlighet att ställa frågor och få en praktisk visning på hund. Därefter serverades en underbart god grillunch och som avslutning på dagen blev det tipsrunda med jättefina priser som till stor del Kennel Joquibaz stod för. Martin och jag lyckades vinna en bal Lambi toalettpapper 🙂

 

Stort tack för en jättetrevlig dag!

DSC_0162 DSC_0264 DSC_0281 DSC_0283 DSC_0298 DSC_0304 DSC_0305 DSC_0308 DSC_0310 DSC_0311

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: