Utställning i Hässleholm

En underbar dag med trevligt människor, hundar och sol hela dagen. Dock var det lite värre för hundarna men med kallt vatten, skugga och kylduk på huvudet så gick det bra. Jag fick ett fint utställningstält i födelsedagspresent som kom väl till användning, de som uppskattade det mest denna dag var Hicko och Martin 🙂 Ändå lyckades Martin få solsting 🙂  Jag tog min stol och befann mig där solen kunde nå mig, och bara njöt 🙂

Hicko blev 4:e BH med reservcert och Mamma Quials avelsklass blev BIS 4. Jag fick äran även denna gången att vara med i Vi’skaly’ uppfödargrupp och ställa Quilas underbara dotter Qlara, tack för förtroendet!

 

DSC_0048DSC_0100DSC_0102DSC_0162DSC_0226DSC_0252DSC_0254

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: