Ludvika och Västerås

Vi tog en ”liten” helgutflykt  till Ludvika hos våra goda vänner Lisa och Patrik och kennel el pasadas. Där fick vi möta helt underbara Dogo canarios och jag fick även äran att ställa deras Dogo canariohane Lobo de Canmuc (kallas Pancho) på utställningen i Västerås under lördagen. Vi körde lite ringträning dagen innan, det kändes bra och jag såg verkligen fram emot att kliva in i ringen med en Dogo canario igen. 🙂

Väl på plats var det först Hickos tur och han fick excellent. Sen blev det att rusa bort till nästa ring och in med Pancho.  Han var inte lika följsam här som hemma, men trots dofter av löptikar och letandet efter husse och matte lyckades vi ta hem ett championat. Jag blev jätteglad och Pacho höll nästan på att välta omkull mig i ringen. 🙂

På kvällen firade vi med en promenad i skogen och goda öl i trädgården. 🙂

 

 

lDSC_0225 DSC_0234 DSC_0263 DSC_0450 DSC_0550 DSC_0603 DSC_0615 DSC_0636 DSC_0705 DSC_0708l

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: