Växjö

Nu på morgonen dagen efter utställningen i Växjö är man fortfarande lite seg och trött. 🙂 Det var en lång dag igår som slutade tidigt.

Hicko blev bästa valpen i sin ras och Java blev bästa tikvalp. Vi bedömdes först i ringen och var klara strax efter klockan nio. Finalerna började inte förrän 15:00 så det var bara att vänta…och vänta…:) Tack Jessica och Johan för att ni stannade kvar och väntade med oss!

Vanligtvis brukar utgallringen ske gruppvis utifrån vilken grupp ens hundras tillhör. I Växjö valde man att samla alla valpar  som vunnit i sin ras tillsammans. Jag vet inte riktigt hur många hundar där var i ringen samtidigt, men 50-70 någonting kanske? Utifrån dessa var Hicko kvar bland de sista 12 utvalda. Sedan gick det inte längre. 4 st blev placerade och Hickan var inte någon av dem. Det känns dock stort och roligt att det gick så bra! 🙂

Här är bilder från igår!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: