Lördag

I natt var första riktigt kalla höstnatten. Tror vi hade runt 5 minusgrader. Vi eldade på i kaminen, varmt och skönt här inne. Aji låg framför elden och njöt och Hicko ville inte komma in. Än så länge verkar han tycka att ju kallare desto bättre. Tror att han helst hade velat sova utomhus, men tror att det hade varit mindre populärt bland folk i närheten. Även om vi bor ganska avskilt så tror jag inte att det är så populärt om han står och skäller hela natten. Han har ett skall som heter duga. Pyrrarna är kända som nattväktare, Aji lägger av klockan 20. Då ska man sova…:)

Idag kom Sofie, barnen och hennes Rottis Enzo och hälsade på. Vi konstaterade ganska fort att vi fick hålla Enzao och Hicko separerade. Hicko har börjat lyfta på benet när han kissar, så testosteronet börjar härja i kroppen på honom. Aji och Enzo fick leka istället och det var fullt ös som vanligt.

Judith, Ajis uppfödare har de senaste dagarna lagt ut lite bilder på Ajis pappa Macho Ostoja Molosow. Har inte sett bilder på ett tag på Macho så det var kul att se! Han verkar vara en äldre herre med fart i…:)

Imorgon ska vi ställa ut Hicko i Anderslöv. Fem pyrrar anmälda. Kommer med update imorgon hur det gick! Helgen därpå ska vi åka till Växjö och helgen efter det Malmös stora valputställning. Snart är valptiden över och Hickos första officiella utställning på Svensk vinnare i Stockholm 15/12. Därefter blir det utställningsvila fram till Malmö internationella i Mars. Vi håller tummarna att han blir Svensk juniorvinnare. 🙂 Fast konkurensen lär vara stenhård! Bara att hoppas helt enkelt! Det ska bli kul att åka upp och framförallt roligt att träffa Patrick och Lisa samt deras hundar.

Här är ett gäng bilder från den här dagen! 🙂

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: