Kom igen nu…

Nu krävs det bara 200 besökare till, sen har den här sidan fått 10 000 besökare på 6 månader! Det är i snitt 50 besök/dag, men det är inte riktigt så det ser ut.

Man märker en tydlig trend när det dyker upp besökare. Har det varit diskussioner på något forum om ”heta” ämnen, då kan det plötsligt vara flera hundra besökare på en dag. Andra dagar färre. Det är roligt iaf. Vi får mycket respons här, folk som vill ha kontakt med ”bra” uppfödare, personer som vill träffa våra hundar, inbjudningar till uppfödare utomlands. Om, vi har tid, pengar och hundvakt så blir det kanske en resa till Polen för att dels semestra, samt träffa hundar. Det finns en hel del Dogo canario uppfödare i krokarna samt en jag haft kontakt med som pysslar med Centralasiatisk Ovtjarka. Kan tipsa om Wizzair, väldigt billiga flyg om man vill flyga till till östländer…:)

Imorgon ska vi åka till Åstorp och ställa ut Hicko. Svenska Bergs och Herdehundsklubben ordnar utställningar. Ett antal roliga raser att titta på! Ett antal Kuvasz som ska ställas. Det utlovas nästan 30 mm regn, blåst och kalla temperaturer. Bara att dra på goretexkläderna…:) Ikväll ska Hickan badas, fönas och göra i ordning…:)

Jag sitter och läser en massa historiskt material kring canarion, teorier och vinklar på rasen. Spännande. Ju mer man lär sig, desto mindre vet man…

Somliga verkar dock tro att de vet allt om allt, alltid.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: