Lekplatsen

Det fanns en gång en sandlåda. I denna sandlåda träffades vuxna människor och lekte med varandra. Ett fåtal hade ganska trevligt, umgicks och utbytte erfarenheter medan ett antal kastade sand på varandra och försökte mäta sin mängd testosteron mot de andra, alternativt ställa upp i sandlådemästerskapen i ignorans. Sandkastarna var väldigt högljudda och verkade nästan outtröttliga, men dagen kom när de trampade på sin egen tå och kom på att det var där skon klämde.

En kommentar på “Lekplatsen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: