Ut över fälten

image

Den senaste veckan har alla fälten runt gården klippts / skördats. Nu är det fritt fram att börja promenera rakt ut var som helst utan att vara beroende av vägar och stigar. Skönt! På vintern är det helt underbart att pulsa runt i snön här runt omkring. Ute vid fältet träffade vi på en 8 månader gammal Tibetansk mastiff. Varken våra hundar eller den brydde sig om varandra, och det var skönt. Den Tibetanska mastiffen är en uråldrig och intressant ras och det är lika roligt varje gång man stöter på den här typen av hundar. Det hör inte till vardagen direkt. Den bodde inte så långt härifrån så det är ju troligt att vi ses igen. En skön kväll och en skön promenad. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: