Sommar

Igår hade vi första sommardagen på hela ”sommaren”. Hundarna utslagna i värmen och vaknade inte förrän sen eftermiddag och då blev det fullt ös- Aji bjöd på akrobatik och Hicko på fallteknik i bästa ninjastil.

Skönt med värme och ännu skönare är att vi börjar bli klara med allt här hemma. Nästan hela huset är totalrenoverat invändigt. Lite färg bara på något ställe, sen har vi fixat allt. Betongen ska bara torka lite till, sen blir golvet lagt. Hicko gillar dock att ligga på det svala golvet. Undrar lite hur han kommer fixa värmen när vi börjar elda i kaminen. Vi har betydligt svalare här inne trots att det är sommar än under vintern. Aji älskar att ligga framför kaminen och jag gissar att det inte kommer bli någon direkt konkurrens om den biten…

 

Nästa år är det dags för

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: