datorhaveri

Vår dators bäst föredatum har gått ut verkar det som. Fläkten var dålig redan innan och sedan välte Hicko ner den i golvet och fläkten dog helt. Följden blir att den dör väldigt fort av överhettning. Nu fungerar den med hjälp utav ”konstgjord andning” och står på isklampar. Alla sätt är bra…:) I väntan på en ny dator så får det duga. Detta har medfört att frekvensen av antal inlägg har minskat drastiskt och de närmsta veckorna kommer det vara på samma sätt. Om någon har tips på var man hittar en vettig laptop till ett bra pris, så hör av er…:)

Aji har blivit som en valp på nytt sedan Hicko kom hit. Till en början var hon ganska tjurig och sval mot honom(även om det funkat bra), men sedan allt landat här och hon är i fas sedan operationen så är det fullt ös här hemma. Det är lek nonstop. De brottas och jagar varandra och verkar inte få nog. Underbart! Aji verkar tycka att Hicko är för liten för att få lov att vakta. Om han reagerar på något, skäller till och springer bort mot grinden, då stöter hon till honom, han stannar och sedan tar hon över. igår kväll var han dock stolt när Aji var inne och han själv stod med svansen högt och skällde på några joggare längs vägen. 🙂

Nästa vecka börjar Hicko på valpkurs. Känns som att han kommer vara den största valpen på plats. Han har precis fyllt fyra månader, är ca. 60 cm hög och väger strax över 26 kg. idag fick hundarna vars en fotboll. Hicko fattade ingenting. Han tittade på den, sprang runt med den en liten stund men inget mer.

Vi gick ut i hagen och Aji jagade bollar i en halvtimme, Hicko tyckte att det var roligare att jaga fjärilar… han är förresten anmäld till rasspecialen i Norje boke. 63 Pyrrar anmälda! Kul! Efter det blev det utställning på Hundens dag i Malmö.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: