Livet tillbaka som vanligt…

Livet börjar så sakta komma tillbaka till det normala efter Ajis operation. Hon börjar bli full av energi, lek, vakt, tokigheter och framförallt aptit. Hon är så hungrig så hungrig. Mat och vila är ju kroppens väg till återhämtning. Nu är hon ungefär tillbaka till sin normala vikt. Nu ska vi vänta någon vecka till så att hon läker ordentligt, sen är det dags att komma igång med dragweight träningen igen och kanske lite simning i havet. Hon har fått ett dietfoder från djursjukhuset som ska vara skonsamt för mage och tarm. När det fodret börjar närma sig slutet ska vi byta foder till Olivers maxi(för stora raser). Har bara hört gott om Olivers så det ska nog gå bra.

Här är en film när Hicko och Aji leker. Det är fullt ös helt enkelt. De har hittat varandra i leken på ett annat sätt nu och funnit nivån hur mycket de kan ta i. Eller snarare Aji som brukar plöja på som ett godståg eller pansarvagn när det är dags för lek. Hon försöker iaf. att anpassa sig lite .:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: