tillbaka

Det har varit en ganska turbulent tid på senaste, som medfört att det inte varit särskilt inspirerade att skriva något. I korta drag dock:

För ca. 2 veckor sedan blev Aji rejält dålig utan synbar anledning och kräktes konstant i ett dygn. Efter en massa undersökningar, röntgen, ultraljud och kontraströntgen tog veterinären med vårt samtycke att öppna upp henne och undersöka vidare. Det visade sig att hon hade ett stopp i magen och tunntarmen av söndertuggade pinnar och gräs. Det satt som långa korvar. Allt som allt var hon inlagd på djursjukhuset i Malmö en hel vecka. Vi vill tacka all underbar personal som vi träffat och pratat med på djusjukhuset. Fantastiska människor. Aji har varit ganska dämpad efter operationen och varit märkbart medtagen. Nu de senaste dagarna har det dock varit bättre,  fått upp leklust och lite mer ös. Idag tog vi stygnen och livet kommer rulla på lite mer åt det normala hållet. Skönt!

Man blir så medveten om vad ens hundar betyder för en i dessa situationer. Det var skönt att ha Hicko här hemma under den oroliga tiden. Det var tomt, men inte så tomt.

Aji såg ut som en spillra av sitt forna jag när hon kom hem. När hennes rehab är helt klar ska vi köra igång med hennes träning igen i kombination med bra mat. Men vi skyndar långsamt.

Här är lite blandade bilder…bland anant när vi hade besök av Jessicas mamma.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: