tidig morgon

Jag vaknade klockan 04:45 av att Hicko bet mig i näsan. Semiglad släppte jag ut honom och gick ett varv runt gården i soluppgången och det var en fantastiskt vacker morgon. Snabbt in dock för att borra ner mig i sängen igen…:)

Hundarna har fått socialiseras  en hel del den här helgen. I lördags var vi på ”öppet hus” hos skurups brukshundsklubb. Det var nog bara vi som var där som inte var aktiva medlemmar. Hicko blev iaf anmäld till valpkurs och Jessica började överväga rallylydnad för Aji. Vi får se helt enkelt. Därefter fick vi besök av Peter och Sofie och de stannade i princip hela dagen.

Igår gick jag ut och drog med Aji en timme. Vi gick förbi en massa kor som definitivt inte uppskattade vår närvaro. Stängslet var så minimalt att de med största sannolikhet skulle kunna fisa sönder det. Det var ju iofs elstängsel men jag blev ärligt talat lite nervös när det kommer 100 st kor springande i ful galopp rakt mot en. Aji brydde sig inte nämnvärt, hon hade ju selen på sig och då är det jobba som gäller. På vägen tillbaka mötte Jessica och Hicko upp oss och vi gick en liten runda tillsammans. De små(som börjar bli ganska stora) valpbenen ska ju inte motioneras i för hög utsträckning.

När vi kom hem började anstormningen av folk. Sofie och hennes två barn samt rottweilern Enzo kom på besök. Kort efter deras avfärd kom Jessicas föräldrar och sedan kom Lotta, Sarah och Ebba. Vid det här laget var hundarna helt slut. Aji umgicks lite och Hicko sov resten av dagen fram tills att det blev lite svalare ute. Då fick han och Aji gå ut en runda i hagen. Båda satt som två ljus och väntade på att få springa in. De älskar verkligen att vara där med allt vad det innebär.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: