med huvudet under trappan

Hicko har hittat sin plats här inne. Han vill så gärna ligga nära antingen oss eller Aji, men det blir snabbt för varmt för honom. Han knallar snabbt bort till ena hörnet i vardagsrummet eller under trappan där det är svalt.

Han har hittat en ny favoritleksak. Ajis kamptrasa av läder. Det är ett nylonhandtag med en grov bit läder nere vid att tugga på. Han blev helt besatt av den igår kväll och när det var sovdags fick trasan flytta upp i fönstret. Idag har han sprungit runt med den mest hela tiden utöver när han sovit eller den lilla stunden Aji orkade kampa med den i solen.

Det blev en liten socialiseringsrunda i Skurup idag samt ett besök hos veterinären för att låna deras våg. Den visade på 18,1 kg för vårt snart 14 veckor gamla monster. Nä, han är så snäll så snäll…förutom igår. Jag hade somnat i en solstol i trädgården och kollade runt lite yrvaket. Då såg jag att den tidigare vita hunden vara ganska svart. han hade grävt upp en hel odlingslåda med jord. Jorden var kall och fuktig, så jag gissar att det var en utmärkt plats att svalka sig. Samma sak hände nästa gång jag somnade igen…Grrrrrrrrrrrrr….:)

Idag fick Hicko hälsa på sin mamma, syskon och Baltzar hos Joquibaz. Det var full rulle en stund sedan däckade alla av. Quila hoppade runt som värsta gasellen och ville få igång valparna att leka, men det var för varmt. De orkade en liten stund sedan däckade de av snabbt en efter en på olika ställen runt om i trädgården.

Det är en del utställningar inbokade för den lilla herren i höst. Aji har fått pensionera sig från ringarna efter att hon fick sitt championat. Jag tror att det är skönast så, såväl för både Aji som för oss. 🙂

Hicko ska som det ser ut nu inleda sin utställningskarriär i Malmö i augusti, sedan Norje Boke, Anderslöv, Malmös stora valputställning och sedan eventuellt i Växjö i November(?). Fullt ös!

Här är några bilder från hagen igår när Aji och Hicko var på sorkjakt och lekte lite!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: