Det flyter på…

Nu har Hicko snart bott här en vecka. Han tar världen med ro och beter sig som om han alltid bott här. Det funkar väldigt bra mellan honom och Aji. Hon verkar ha fattat att Hicko är här för att stanna och gillar läget. Det är intressant att följa kommunikationen mellan dem och studera alltifrån rörelse, svansföring, öron, mungipor, ragg, blick osv…

Idag klippte vi klorna på honom för första gången och det var inga problem. Det tramsades lite och han ville leka med tången, men inget obehag eller rädsla. Skönt!

I eftermiddags åkte vi in till stationen och den extremt lilla gågatan här i hålan för att socialiserings och koppelträna. Det var inga konstigheter. Varken folk eller tåg. Det mest händelserika var när en testosteronfylld tax fick för sig att den ville äta upp honom.

Jessica var iväg på morgonpromenad med Aji imorse och jag försökte sova lite. Hicko pep vid dörren och ville gå ut. Jag släppte ut honom och slumrade till i några minuter. När jag tittade ut satt han och sög/tuggade på något svart. Jag tänkte att det var någon strumpa eller svart bajspåse eller något annat vi glömt ute. Jag gick fixade frukost och tittade ut genom fönstret igen och han höll fortfarande på med det mystiska svarta objektet. jag gick ut och kollade, och det visade sig att han satt och sög på en död sork. Säkerligen är det katten som varit ”duktig”, fångat sorken och lagt den på trappan för att visa upp vad hon presterat. Det verkar som om att alla våra djur är på krigsstigen mot sorkar och möss…:)

Vi satte oss ute i hagen och lät hundarna leka i förmiddags och passade på att ta fram kameran!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: