söndag

Nu är det bara två dagar kvar sen flyttar Hicko hem till oss. Vi ska hämta honom hos Joquibaz på tisdag eftermiddag/kväll någon gång. vi var hemma hos Johan och Jessica(Hickos uppfödare) idag och hängde lite med hundarna. Pernilla och Ingela från Viskalys var också på besök och det var trevligt.

Hicko är nu 12 veckor gammal och väger 16,7  kg. Undrar var det ska sluta…:) . Han är en mysig kille, men visar tendenser till att vara en självständig herre som går sin egen väg. Vi är ju ganska vana vid det sedan innan med vår madame här hemma så det kommer nog gå alldeles utmärkt. Alla valparna är väldigt sociala och trevliga. Jessica och Johan är två underbart trevliga människor som vi varmt rekommenderar om du/ni spekulerar i att utöka er familj med en Pyreneerhund i framtiden.

Pernilla och Ingela från Viskalys är även de ytterst sympatiska personer. Vi blev inbjudna till deras valpträff för några veckor sedan. Årets varmaste och skönaste dag, hundar i massor, god mat och trevligt sällskap. Vad mer kan man begära? 🙂 Vi var oerhört tacksamma för detta. Tack för det Viskalys!

Hicko kommer snarast möjligt anmälas till rasspecialen i Norje boke i augusti! Sedan blir det nog en ganska intensiv utställningskarriär som inleds! 🙂

 

 

2 kommentarer på “söndag

  1. Gratulerer med en usedvanlig vakker gutt.
    Om dere holder meg oppdatert på hvor dere melder så har jeg en på samme alder 🙂 Hun debuterer i juli og er veldig klar for å vise henne i Sverige også. Ønsker dere lykke til med en strålende utstillings kariere.

    • Tack Rune! 🙂 Ja hoppas vi ses där ute! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: