Lördag

Helg=Ingen vila.

Vi började gräva upp buskar och såga träd vid nio tiden imorse. Imorgon ska vi bygga klart den sista biten av staketet och allt måste vara undanröjt. Det är för jävla tungt att gräva upp träd med rötter. Beväpnade med grensax, spade, motorsåg och yxa öste vi på hela förmiddagen för att sedan åka en snabbis till krokarna kring Trelleborg och byta däck på bilen.

När vi kom hem gick vi ut på en timmes dragweight runda med Aji för att sedan jobba på i trädgården fram till vid 20 tiden. Under tiden höll Aji koll. Hon fick syn på en rovfågel(en glada) som cirkulerade under en lång tid ovanför våra huvuden. Hon sprang runt, runt och runt huset för att spana på den. Tänk om den skulle ta hennes tuggben…:)

Här är en liten film som Jessica filmade när Aji slavade med kedjan bakom sig…

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: