Long time…

Ja, uppdateringarna har inte varit särskilt flitiga på senaste. Det beror främst på att det inte har hänt så mycket….:)

Quilas valpar växer så det knakar och vi ska besöka dem till helgen. Nu var det snart två veckor sedan vi var där och det ska bli spännande att se hur de har utvecklats. På torsdag är de 6 veckor gamla och nu ska man kunna börja urskilja vem som utvecklas åt vilket och håll och lite mer kring personligheten. Det måste vara svårt att vara seriös uppfödare och se till att ens hundar hamnar i rätt hem. Somliga säljer ju till vem som helst…

Ajis öron svullnaden upp i lördags och blev rejält tjocka. Vi tänkte först att det var någon variant av blodsöra(typ som brottare får när öronen tar stryk. Blödning som senare blir en broskbildning). Hon leker ganska våldsamt med sina leksaker och skakar dem så att de slår mot huvudet. Vi uppmärksammade även att nosen var marginellt svullen. Veterinären som kollade det trodde att det var en allergisk reaktion, förmodligen i form av direktkontakt eller genom något hon ätit. En rejäl kortisoninjektion senare så verkar öronen i princip vara i normal tjocklek igen. Aji har som bekannt ganska långa hängande öron och det såg i ärlighetens namn inte klokt ut med långa tjocka toalock till öron.:)

I övrigt flyter livet på i sin gilla gång. Renoveringen av vår husgrund har blivit försenad några veckor. Men snart ska det hända lite…

Jo, höll på att glömma att vi har byggt 180 cm högt staket/plank runt delar av tomten, och i samband med det pimpat upp hundgården något. Den är nu ca. 40 kvm utomhus och 8 kvm inomhus. Perfekt…:)

Kan förresten tipsa om SKK:s trevliga och kunniga röntgenavläsare. Om man som valpköpare eller allmänt intresserad tex. har frågor om något specifikt röntgenresultat, så får man svar på sina frågor samt utlåtande om röntgenresultatet. Det kan ju vara av intresse i tider som dessa…;)

Lisa och Patrick har fått en liten stjärna från kanariöarna, Surco de la Isla de los Volcanes. Det ska bli spännande att se hur han utvecklas. Han är ingen jätte men vilken massa, benstomme och huvud han har. Tror förresten att de ska ställa ut  Maya, Ulka och Pancho i helgen(om jag minns rätt). Ett stort lycka till där!

Aji kämpar på med sin Dragweight. Vi tränar 2-4ggr i veckan och hon blir starkare och starkare. Snart är det dags att skaffa en kätting till och öka motståndet.

Här är två bilder från veckan när Aji poserar. Hon börjar komma i form inför beack 2012…:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: