Fullt upp…igen

Helgen inleddes med att somna tidigt i fredags för att sedan stegra i intensitet. Gårdagen spenderades med trädgård och husfix, medan Aji höll ställningarna runt omkring med allt vad det innebär. Vi åkte ut en sväng till svågertorp i Malmö och hittade äntligen trädgårdsmöbler som vi vill ha. Mycket nöjda! Så fort vi är klara med allt som ska fixas med grunden och golv i huset så vankas det grillningar här i sommar. Vi hade egentligen tänkt oss en stor midsommarfest här ute, men det hinns nog inte med i tidsplanen. Eller iofs, man ska ju helst vara ute på midsommar så problemet löser sig kanske av sig själv då…hmmmmmmm. 🙂

Idag hälsade vi på hos Johan, Jessica och Melker(kennel Joquibaz). Quilas valpar är nu 2,5 vecka och växer så det knakar. Grymt söta. Vi räknar ner dagarna till att det är dags för vårt lilla monster att flytta ut till oss. Vi hade med oss Aji som fick följa med Baltzar på promenad. De fick även vara lösa tillsammans ett tag och Aji agerade surtant i sedvanlig ordning och visade tydligt att hon inte var särskilt road av för närgånget sällskap av Baltzar, som fattade läget och lade sig och sov i skuggan istället. Aji sprang sina rundor på tomten och kollade läget. En massa nya lukter och intryck. En skön dag helt enkelt.

På vägen hem köpte vi en falafel och drack en enormt god öl i solen. Därpå blev det röj i trädgården med grensax, motorsåg, sekatör och spade. Vi håller på och röjer inför vårt kommande staketbygge. Det slog ju över till sommartid i natt och kvällens har känts på gränsen till oändlig…:) Nu är klockan snart 20 och det är fortfarande lite ljust ute. Underbart! Aji är i skrivandets stund helt utslagen. Hon har varit igång non stop  och jag gissar att hon kommer sova i princip hela dagen imorgon.

Lägger in lite bilder från idag. Aji som vanligen upplevs som en hyffsat stor hund ser ut som en liten dvärg bredvid Baltzar. 🙂

Postar även en video på Quila och valparna!

En kommentar på “Fullt upp…igen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: