BEN

Hela vår trädgård känns som en fornlämning av gamla märgben. De tidigare ägarna till huset hade hundar och ägarna innan honom likaså. Det har med andra ord grävts ner en hel del ben. Lite då och då kommer Aji med något äckligt gammalt ben i munnen för att sedan gräva ner det någon annanstans.

Hon roar sig på egen hand med andra ord…

En kommentar på “BEN

  1. Jag känner igen det där, fast här har nog inga andra hundar bott så det är nog bara Navys nergrävda ben som finns. Men det räcker med ett par veckor i marken för att märgbenen ska se måttligt fräscha ut när han kommer med dem. Han är supernöjd med sina fynd dock:)

    Ha det toppen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: