Helg med fullt ös

Det har inte blivit mycket vila för vår stackars canario den här helgen…

Fullt ös i trädgården och hagen på lördag förmiddagen. Vi fixade lite utomhus i blåsten och Aji varvade med att leka med oss och hålla koll på omgivningarna. Tänk om en kråka skulle komma och ta tuggbenet eller om någon skulle komma och ta oss. Moff moff moff! 🙂 Därefter åkte vi till malmö och hälsade på min mamma. Det är märkligt, men Aji har stenkoll på var hon ska från det vi parkerat bilen. Det är ändå en bit att gå och en massa olika trappuppgångar. Det var trevligt och mamma mutade Aji att göra konster mot gelehallon…:) Ja, inget är ju gratis här i livet. Lördag eftermiddagen slutade med långpromenad i skogen runt Svaneholm och hamburgare. Skönt.

Idag var årets första riktiga vårdag. Solen har varit framme hela dagen och vi har fixat en massa i trädgården och stallet. Vi delade av den stora boxen med en skiljevägg och har nu tre tomma stallplatser…hmmm…

Vet inte riktigt vad vi ska göra med det, men det kan ju vara bra att ha. Vi har funderat på om man skulle hyra ut stall och hage men vill inte ha folk springande här samt att vi blir av med världens bästa hundlekplats. Vi var ute från nio på morgonen och vid 13:30 kom Sofie och hennes son Noa på besök, samt deras Rottweiler Enzo. Aji brukar vara ganska tjurig mot honom, men idag var det fullt ös och mycket lek. Nu är det en trött hund som ligger och sover bredvid mig. 🙂

Här är några bilder från leken med Enzo!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: