fult

I eftermiddags var jag ute och gick en ganska rejäl runda med Aji, 7-8 km ungefär. Vi träffade på en blandning mellan Amerikansk bulldogg och Kaukasisk Ovtjarka. Det var ingen vacker hund kan jag säga. Den var både kort och långhårig samt ganska nervig. Ingen rolig kombination av raser alls. Undrar vad man har tänkt…

Vanligtvis har vi kedja med lås på vår grind till trädgården. Nu har låset frusit sönder och givetvis är det då det händer. Jag var på ovanvåningen och Aji blev helt galen. Hon sprang upp till mig och tokskällde, sprang ner, hoppade på dörren som lyckligtvis var låst ut i vardagrummet och morrade/skällde non stop. Jag gick ner och då står det en man och knackar på fönstret till vardagsrummet. Han har alltså gått in på en tomt med stora varning för hunden skyltar. Jag öppnade  fönstret och frågade vad det rörde sig om. Vi skulle tydligen få en ny soptunna och de ville ha en bekräftelse på adressen.

Om Aji varit ute på andra sidan huset när de hade gått in genom grinden…det hade inte blivit roligt. Framför allt inte om vi inte är närvarande och hon måste ta ett beslut själv. Jag frågade om de inte såg skylten och de bara skrattade…

Kunde inte låta bli att släppa ut Aji så fort de stängt grinden. De snabbade på ganska bra därifrån….:)

En kommentar på “fult

  1. Jag har funderat samma sak några gånger! Senast igår kom det en hel familj som klev rätt in, Delilah var ute så vi hann precis få in henne. Vi har inget lås på grinden men stora ”varning för hunden-skyltar”. Mamman upprepade hela tiden, ååååh vilka fina hundar, åååh vilka fina hundar och det som jag reagerade mest på var att hon skickade in ungen genom grinden först! Haha..hur tänker vissa?! Tänk om Hemi varit ute utan oss..huvaligen!
    Det visade sej att de skulle hämta en katt hos någon och kört fel. Så kan det gå!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: