Championat

Efter många om och men har vi ansökt om Ajis svenska championat.  Jag vet inte varför det dragit ut på tiden, men nu är det gjort. Tog mindre än två minuter att fixa…well well…:)

Misärvädret fortsätter. I morse ville Aji absolut inte ut i trädgården. Det blåste ca. 25 m/s samt regnade varvat med isblandad snö. Hon tittade bedjande på trappen och ville komma in igen. Samtidigt stannade en bil nere vid vägen som hon var tvungen att ”jaga bort” och då var vädret snabbt glömt. Hon älskar att vakta. Bävar lite för dagen då det flyttar in någon i grannhuset. De lär ju bli tokiga av hennes skällande. Samtidigtfår man kanske ha överseende med en eller flera skällande hundar om man flyttar ut på landet…eller? I övrigt har vi ju ingen granne direkt inpå tomten som kan bli störd.

Igår kom Henrik på besök, Aji älskade honom överallt annat när hon var valp och skulle alltid ligger eller sitta invid honom. Igår blev hon glad att se honom men gick snabbt bort och lade sig i soffan och stannade där resten av kvällen och bemödade inte sig att resa sig när han skulle gå. Det är skönt att ha en hund som inte måste vara med hela hela tiden och som sköter sig själv när man har besök. Annars vill hon gärna vara så nära mig och Jessica som möjligt. I morse när väckarklockan ringde hörde vi att Aji vaknade och kom upp för trappan. Hon hoppade upp i sängen och fick 20 minuters mys/kvalitetstid innan det var dags att gå upp.

Canarios är ju kända för sina sovställningar och Aji är inget undantag. Såhär låg hon och sov i söndagskväll i soffan framför brasan. Ganska länge dessutom…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: