Viskalys

Vi har varit och hälsat på Viskalys igen. De har valpar hemma nu som är 3 veckor gamla efter Jillaroo och Börre. De var så enormt söta. Vi satt med Pernilla när hon matade de små med flaska. Valpar är nog bland det finaste som finns och luktar gott. Man blev ju inte mindre valpsjuk…

Vi tog även en runda bland alla de stora hundarna. Lika trevligt den här gången också. Både vi och hundarna var lite renare den här gången dock. Det är fördelen med minusgrader…:) Sist vi var där var lervällingen total och det var som ett klassiskt gyttjebad…:)

Några timmar senare efter valpar, hundlek, kaffe och hundsnack var det dags att åka hem. Aji tyckte att vi luktade väldigt märkligt och var kritiskt granskande när vi kom hem…:)

Här är några bilder från besöket hos Viskalys!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: