Uncategorized

dags igen

Ja här har inte hänt så mycket på senaste. Det har mest varit kallt och tråkigt ute. Vi har fått vår första snö och den ligger i precis lagom mängd, ca. 1 cm på sina ställen. 🙂 Men kallt har det varit…jag ska aldrig mer gnälla över sol eller att det blir för varmt.

Idag hälsade vi på Susanne och Micke i Perstorp som har ett gäng Dogo canarios och två naken hundar. Det var trevligt att se hur de hade det och träffa deras mysiga hundar. Ett par timmar senare efter att benen blivit möra av 70 kg Unitox i knäet, var det dags att åka hem. Här är några bilder från besöket där. 🙂

Categories: Uncategorized

2 replies »

  1. Hej! Jag sökte lite på google på Unitox och kom till denna blogg. De som äger Unitox nu har ingen blogg eller sida så man kan följa honom? Mvh Emelie ( har vart hundvakt åt honom tidigare)

Kommentera