det händer lite

Nu är det redan onsdag och all tid flyger iväg. Helgen var extremt lugn. Lördagen flyttade vi mellan soffan, sängen, soffan sängen osv…någon mellanlandning vid matbordet och/eller i köket. Det regnade i kopiösa mängder Aji tittade ut och konsaterade att det var bättre att bädda ner sig eller lägga sig framför kaminen. Nu ser det dock ut som om att vi slipper regn ett tag. Hör och häpna, vintern har kommit till Skåne! Igår var det -9 grader! 🙂 Det ska dessutom hålla i sig ett tag!

I söndags var vi och hälsade på Jessica och Johan som har kennel Joquibaz, uppfödare av Pyrenéerhund. Deras tik Quila(Vi´skaly´s A Spoonful of Stardust) ska ha valpar i vår och vi är som i tidigare inlägg nämnts lite intresserade av denna ras.  Stora vackra hundar, med ett självständigt tänkande,milda mot familjen men samtidigt vaksamma vakthundar. Vi hade en jättetrevlig eftermiddag! Bilderna på Quila har jag lånat av Joquibaz!

På lördag är det årsmöte i Ludvika för SDCK(Svenska Dogo Canario Klubben). Vi håller tummarna för ett bra och konstruktivt möte. Ett antal tangentbordskrigare har varit missnöjda över val av mötesort och en del annat. Det är lätt att sitta (skyddad)bakom skärmen och ha åsikter. Välkomna till mötet och gör era röster hörda…

Funderar mest på hur mycket kläder man behöver ha med sig. Igår var det runt 15-20 minusgrader i Ludvika. Patrick (urinvånare från Ludvika) hävdar att man klarar sig i bara jeans…Jag är skeptisk. 🙂

Det ska iaf. bli väldigt trevligt att få träffa en massa hundar samt såväl nya som bekanta ansikten. Hoppas på stor uppslutning! Vi ses på Ludvikas brukshundsklubb kl. 14 lördag den 28/1.

Quila, Värlsvinnare 2010, Svensk vinnare 2010 samt Svensk Champion och Dansk Champion

En kommentar på “det händer lite

  1. Haha jaså Aji är inget fan av arbete? Kan säga att Trollet var inte så glad över att behöva dra ännu en gång.. ”Räcker ju med en gång liksom..”

    Vi saknade er på mötet! Det var ett bra möte och jag (med flera hoppas jag) är riktigt taggad för att få igång klubben nu!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: