träningsrunda!

Efter att alla morgonbestyr var färdiga kastade vi på oss hela vintermunderingen och bestämde oss för att gå en långpromenad över fälten och utforska området i krokarna. Vi ville även ha ett syfte med promenaden för Ajis skull och hade ”träna mellanhänderna” och front i fokus. Det blir nästan alltid roligare att vara ute om man har ett specifikt mål med promenaden och en tanke bakom. Sen kan det ju givetvis vara skönt att bara gå för gåendets skull.

Vi tog en runda på ca. 6 km över fälten tills vi kom till ett grustag där Aji fick springa och gå upp och ner i högarna av grus och sten.

I övrigt händer det lite i DC världen, FCI har reviderat den spanska rasklubbens förslag för ny och permanent rasstandard då Dogo canarion har haft en tillfällig standard i väntan på godkännande av FCI. Här är en länk till nya standarden: http://www.fci.be/uploaded_files/346g02-en.doc

Här är bilder från grustaget idag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: