Playdate med Kenzo

Idag kom Ajis kompis Kenzo på besök. Han är en flatte och de växte upp i husen bredvid varandra och är i princip jämngamla. De har inte träffats sedan vi flyttade ut till gården på landet. I somras kunde Aji vara lite barsk mot honom och vi undrade lite hur det skulle gå när Mange och Josefin tillsammans med Kenzo, hoppade ur bilen utanför grinden. Aji blev överlycklig, såväl att se två som fyrbenta.

Aji och Kenzo körde ett race i trädgården och sedan gick vi alla ut i hagen där de fick springa av sig. Det var kul att se dem leka och köra på i fullt ös. Båda kunde ge och ta i leken och hör och häpna till och med dela pinnar…:) Surtanten var helt enkelt på ett strålande humör. Vi fikade lite och tog in hundarna och det funkade bra även inomhus. Kul! Vi har ju en hel del yta här och ska passa Kenzo när hans husse och matte ska få kvalitetstid.

Suget efter en hund till blev ju inte direkt mindre idag…

Här är ett gäng lekbilder från i eftermiddags!

En kommentar på “Playdate med Kenzo

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: