stora hundar

Igår skulle vi egentligen besöka Pernilla som har kennel Viskalys och träffa deras hundar. Vi var på ett glatt humör som kort senare förbyttes till dåligt humör. Vi fastnade med bilen i lera och kom inte iväg hemifrån…

Jessicas pappa var en räddare i nöden och kom hem till oss och bogserade loss oss.

Idag gjorde vi ett nytt försök att ta oss till Viskalys, med ett bättre resultat. Viskalys sysslar med Pyreneérhundar, en herdehund från Frankrike. Vi har spanat in Pyrrarna på en del utställningar och läst runt på nätet och i böcker om rasen. Vi ville helt enkelt lära oss mer och då ligger Viskalys nära till hands(45 minuter bort) samt att de avlat på Pyreneérhundar i över 20 år.

Vi fastnade där hela eftermiddagen och det var härliga timmar…:) Underbara hundar och trevliga, kunniga ägare som var väldigt tillmötesgående! Stort tack till Pernilla med familj som tog emot oss!  Här är några bilder när Jessica blir pussad och myser med en smutsig Pyrre! 🙂

Där är även två bilder på Aji från i förmiddags.

En kommentar på “stora hundar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: