Oväder på väg

Vi var på väg ut på promenad tidigare över fälten, men Aji visade tydligt att hon hellre ville ut i hagen. Vi var ute och lekte, kampade och tränade lite lydnad. Det är guld värt att ha en så pass stor inhägnad yta. Sen kan man också bli lite lat…:) Det har hänt mer än en gång att man skippat en promenad, tagit fram en fotboll och bara skjutit iväg den allt vad man kan. Hagen är ca. 170 X 60-70 meter och även om vår trädgårdstomt som också är stor och inhägnad(ca. 3000 kvm) är det inget i jämförelse när en hund kan få springa allt vad den kan och bara släppa loss på en så pass stor yta. Jag tycker att det är viktigt att hundar ibland får vara lösa. Om inget annat i hundrastgårdar eller vad som.  Just känslan av att få löpa fritt.

I eftermiddag ska det dra in ett nytt oväder över Skåne. Är så sjukt trött på allt regn och blåst. Jag är ganska snabb att klaga när det är varmt och soligt, men aldrig mer! Förra sommaren var ju dock allt annat än solig och varm. Det har ju regnat non stop sedan i Juni känns det som. Jag ska ut på en liten runda med Aji om det inte regnar för mycket och sedan blir det att krypa ner i soffan resten av dagen.

Jag tänkte posta en bild på en av de snyggaste canarios jag vet ju nu. Kadul som bor i Polen hos Anna(kennel Baluarte de los perros). En riktig hund! 🙂 Bilden är lånad av Anna Tomaszewska.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: