Hagen

Efter många om och men så har vi efter en hel del jobb äntligen hägnat in vad som tidigare var en hage. Numera hundlekplats och en liten bit kommer bli framtida trädgårdsland. Det går åt en hel del nät och hammarslag när 10 000 kvm ska hägnas in. Inte förrän nu fattar man vilken yta vi faktiskt har!  Lyckligtvis satt stolparna redan i marken. Den tidigare ägaren hade hästar och och hade satt elstängsel runt hagen. Det känns ju dock sådär att använda elstängsel…

Så om någon är i närheten, kom gärna förbi med er hund och lek…:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: