håller koll…:)

När vi köpte huset och skulle renovera så blev vi lite oroliga hur Aji skulle reagera när det kom hantverkare som skulle springa här hemma. Iux som fixat det mesta här hemma blev ganska snabbt accepterad och Aji bokstavligen älskar honom.

Idag kom Iux och skulle fixa ett fönster, inspektionslucka i golvet och lite annat. Han kallade ute vid grinden då vi har kedja och lås där, och  kunde inte komma in. Aji sprang ut och blev toklycklig när hon såg honom. Nu följer hon honom runt i huset och håller koll och tittar nyfiket när han sågar, bankar och smäller med sina grejer. Det roliga är att han bryr sig inte det minsta om henne och är otroligt avslappnad. Aji försöker ställa sig in och charma honom, men han ser inte så imponerad ut….:)

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: