Lite framför oss

Vi har haft några ganska behagliga dagar den här veckan. Inget regn. Bättre väder den senaste veckan än på hela sommaren. Sjukt…Prognosen ser bra ut för nästkommande 10 dagar. Dock vet man ju att prognoser just är prognoser och brukar ändras…

Vi funderar och planerar på att sätta stängsel runt hela vår hage. Vi har ju ganska gott om mark. Närmre 14 000 kvm. I nuläget är det inhägnad trädgård på runt 3000 kvm och resten är hage med elstängsel runt omkring. Planen är att sätta upp fårstängsel runt hagen så att man kan leka och träna med Aji, framtida hund/hundar och Ajis hundkompisar. Fårnät är ju inte jättestabilt men det är inte en plats där hundarna ska vara ensamma. Det ska mest agera skydd om det skulle dyka upp en kanin, räv eller någon mystisk person utanför som skulle kunna vara av intresse att jaga bort…:) Det är ju dock ett ”lite”t projekt och rör sig om några meter stängsel att få upp…

Är enormt valpsugen nu. Det var ju tänkt att vi skulle få hem valp i år, men tikar gick tomma, löp som uteblev osv. Det gäller väl helt enkelt bara att vänta. Det är ju inga problem att få tag på en valp, men nu är det en speciell kombination vi vill ha ifrån. Här är föräldrarna igen. Tror det kommer bli hur bra som helst…:)

Pappa Bako och mamma Lara(Bilderna lånade av Krisztina).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: