Intressant

Idag har det varit en intressant tråd på canario forumet. Det diskuterades stadgarna för den framtida rasklubben och  tråden inleddes med ett ogillande om krav på meritering från utställning för avelsdjur.  Du kan läsa mer om detta här: http://dogocanario.swedishforum.net/t324-angaende-rasklubben

Ännu en dag har vi varit ute på fälten och vandrat. Efter ca. en timme ringde en VVS firma som skulle kolla våra element och vi fick bege oss hem. Aji fick vara i hundgården då en av dem var hundrädd. Med hunden bakom galler vågade han sig fram och skulle hälsa. Aji märkte såklart att vi var bekväma med att ha honom på vårt revir, men hon protesterade dock högljutt när han gick in. Hon tyckte att det räckte med att han befann sig utanför huset….:)

Plommonen och äpplena trillar från träden i blåsten och vi har ett fyrbent djur här som tar varje chans hon får att springa bak och äta frukt. Magen är som den är såklart…vi plockar enorma bajshögar med fulla med plommonkärnor….

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: