Nämnde jag regn?

Det finns ett grustag inte så långt från oss. Vi har vid flera tillfällen försökt gå dit för att träna med Aji. Bättre träning finns inte. Vi har ännu inte hittat vägen dit. igår provade vi att köra, men en bom tog stopp för oss. Får se hur vi ska göra för att hitta dit…:)

Ikväll ska Jessica sova i Malmö och ska ut med sina kollegor. Tänkte kanske ta tillfället i akt och gå på långpromenad och leta efter grustaget och försöka hitta en alternativ väg dit. Väderprognosen visar dock regn så det finns en överhängande risk att vi bäddar ner och och kollar på True Blood. I morse började det åska och regna i helt sjuka mängder. Gården såg ut som en pool och stuprören var igensatta med löv efter all blåst de senaste dagarna. Vattnet pumpade ut vid husgrunden och jag fick försöka leda bort det. Halvkul kl. 05:45 på morgonen… Jag är så omätbart trött på den allt regn. Vet inte hur ens kropp kommer reagera på att inte ha fått i princip någon riktig sol alls under sommaren. Tung vinter…

Måste tipsa om serien The Killing. En dansk serie, ”Förbrydelsen” som gjorts om i amerikansk tappning. Väldigt sevärd. ska se klart den ikväll och sedan ge mig på den danska varianten. Tips om bra tvserier uppskattas för övrigt. I höst blir det ”Sons of Anarchy”! Funderar på att plöja genom alla säsongerna av The Wire.

Här är en video från igår när Aji fick syn på en hare ute i hagen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: