Tillbaka…

Oj, nu är det plötsligt lite sommar! I like!

Vi var som sagt nere i Simremarken och Aji fick träffa Enzo för första gången. Enzo är en 11 månader gammal rottis och är på väg in i värsta slyngelåldern. Aji var glad att se honom men tyckte att han var riktigt dryg och jobbig. Leka? Åhh nej, inget för surtanten inte…

De två timmarna vi var där resulterade i att varje gång Enzo kom för nära, då körde Aji bort honom. I sedvanlig ordning är det hon som bestämmer när det är andra hundar involverade. Till sist tröttnade hon och satte sig vid deras stängsel och höll koll så att ingen kom för nära vår bil. Vakt är hennes kall och en uppgift som hon tar på största allvar…

Senare i september ska vi få besök av Patrick och Lisa ett par dagar. Vi ska åka ner till Tyskland en sväng tillsammans och hälsa på Anna som har kenneln Hijos del Norte. Det ska bli trevligt att träffa Anna då vi har haft mycket kontakt med henne samt att det ska bli grymt kul att se hennes hundar. Vi får passa på att träffa Chio de Crisdoco innan han åker tillbaka till spanien. Chio är en fantastisk dogo/presa, kolla in honom på följande adress:

Aji och Enzo tillsammans idag:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: